Diensten

Diensten

J-Sales biedt haar klanten maatwerk als het gaat om inrichting en verbetering van verkoop organisaties.

Hieronder de diensten die onderdeel kunnen uitmaken van de oplossing:

J-Sales Verkooptraining

Het verbeteren van gedrag en vaardigheden van verkoopprofessionals is een essentieel onderdeel van het effectiever maken van verkooporganisaties. J-Sales heeft eigen maatwerk trainingsprogramma’s. Deze trainingen bieden excellente vaardigheden voor zowel verkopers als salesmanagers. Ook vaardigheden die een team nodig heeft om effectief een verkoopcyclus te volbrengen horen bij dit cursusaanbod.

Daarnaast is J-Sales gecertificeerd als implementatie partij voor het Challenger Sale programma van CEB. Klik Hier voor meer informatie over The Challenger Sale.

J-Sales Blauwdruk business development.

Het werven van nieuwe klanten en het veroveren van nieuwe marktgebieden is een activiteit die voor vele organisaties gepaard gaat met de nodige kostbare struikelpartijen. Het wordt vaak als lastig ervaren om een doordachte en toch praktische aanpak te formuleren. J-Sales heeft een blauwdruk ontwikkeld die houvast biedt voor het ontwikkelen van de business van morgen.

In deze blauwdruk wordt er een samenhangend programma aangeboden om snel en effectief te kunnen scoren in nieuwe markten. Vragen die beantwoord worden zijn:

  • Hoe formuleer je een winnende propositie?
  • Hoe ontwikkel je marktbehoefte en creëer je marktkansen?
  • Hoe zorg ik voor een succesvolle marktintroductie?
  • Hoe kan een multifunctioneel team bijdragen tot versnelling en borging van het proces?
  • Welke vaardigheden horen bij verkopers die een nieuwe propositie kunnen laten landen?

Deze blauwdruk wordt middels workshops en training aangeboden. J-Sales kan zorgen voor implementatiekracht als organisaties deze blauwdruk willen omarmen. Essentieel bij deze implementatie aanpak is snelheid en energie die zorgen dat nieuwe initiatieven leiden tot groei.

Procesverbetering

In het huidige tijdsgewricht is het van belang dat het verkoopproces bestuurbaar en voorspelbaar is. Sales is een een rationeel proces. Het meten van progressie in de funnel en in verkoopcycli is absoluut mogelijk en in onze ogen noodzakelijk om het woord salesmanagement inhoud te geven.

Wij geven handvaten en tools voor:

  • Funnelmanagement
  • Dealmanagement
  • Accountmanagement

Wij helpen graag om in een effectieve veranderslag het verkoop proces te rationaliseren en het gebruik van de juiste managementtools te introduceren. Het resultaat zal zijn een voorspelbaar verkoopproces. Professionals zullen op basis van feiten permanent weten wat hun volgende actie wordt om hun funnel, deal of account naar het volgende niveau te brengen.

Wilt u contact met ons opnemen, klik u dan hier om naar de contactpagina te gaan.

Contactgegevens J-Sales

Alle gegevens op een rijtje
Telefoon: 06 31 91 31 67
E-mail: info@j-sales.nl

Adres:
Van Vrieslandhove 4
2726 DV Zoetermeer

Online:
LinkedIn: /Bert Ramackers

J-Sales op LinkedIn

Bert Ramackers